Aralık
Online İngilizce, Arapça, Farsça YDS, YÖKDİL, YDT'ye Yönelik Hazırlık Kursları Yeni
ONLİNE ARAPÇA - FARSÇA- İNGİLİZCE YDS, YÖKDİL VE YDT'YE  HAZIRLIK KURSLARI

SON MÜRACAAT:  23  Ocak 2024

Ders Verecek Hoca:  Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Mekin MEÇİN

DERSLERİMİZ

Online Arapça YDS, YÖKDİL, YDT Hazırlık Kursu    : Herkese açık
 Online Farsça YDS, YÖKDİL, YDT Hazırlık Kursu    : Herkese açık
 Online İngilizce YDS, YÖKDİL, YDT Hazırlık Kursu :  Herkese açık

Batman Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (DİLMER) bünyesinde açılacak olan online  Arapça , Farsça ve İngilizce kurslarıyla, en kısa sürede dil öğretmeyi hedefliyoruz.

İngilizce, Arapça, Farsça akademik çeviri yapabilmek, YDS, YÖKDİL, YDT sınavlarına hazırlanmak amaçlı bir program takip edilecektir.

Modern yöntemler ve tecrübeli hocamızla pek yakında başlayacak yabancı dil kurslarımızda gecikmeden yerinizi alınız.

Kontenjanlarımız SINIRLIDIR…
  • Başvuru formu Batman Üniversitesi web sayfası duyurular kısmından (www.batman.edu.tr)’den temin edilebilir.
  • Dersler, 27 Ocak 2024 günü başlayacaktır.
  • Kayıt yaptırıp kurs başladıktan sonra kursu bırakanlara ücret iadesi yapılmaz.
  • Ücreti yatıran öğrenciler bankadan alacakları  dekont ve başvuru formunu doldurarak DİLMER müdürlüğümüze şahsen veya  DİLMER web sayfasına girerek  Kurs Online Başvuru sekmesinden kurs kayıtlarını yapabileceklerdir. Online olarak başvuru yapmak isteyen öğrencilerin, son başvuru tarihine kadar  dilmer@batman.edu.tr adresine gerekli evrakları göndermeleri gerekmektedir.

Gerekli Evraklar
  1. Başvuru Formu,
  2. Kimlik Belgesi,
  3. Dekont (kesin kayıtlar başladığında gönderilmelidir.)
NOT:
  • Son müracaat tarihine kadar yapılan başvurular ön başvuru olup, kurs ücreti kesin kayıt listesi oluşturulduktan sonra (23 Ocak-27 Ocak 2024 tarihleri arasında) yatırılmaya başlanacaktır.

Ödeme Şekli:   Ücretler T.C. Halk Bankası TR25 0001 2009 6750 0004 0001 51  no’lu Batman Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  hesabına, hangi dildeki kursa katılacağını belirtilerek “………..  Kurs ücreti ” adıyla peşin yatırılacaktır.

Kurs Ücreti:    2000 TL (KDV dahil) 'dir.

KURS PROGRAMI

KURSLAR  HAFTASONU ONLİNE  ZOOM PROGRAMI İLE 20:00-22:00 SAATLERİ ARASINDA TOPLAMDA 40 SAAT YAPILACAKTIR.

Numara Konular Kurs Saati Kurs Tarihi Kurs Eğitmeni
1 Gramer 10 27 Ocak 2024 Mehmet Mekin Meçin