Üniversitemizde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Zaferi” Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

16.07.2019

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Zaferi” konulu fotoğraf sergisi Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde Valimiz Hulusi Şahin ve Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş tarafından halkımızın ilgisine açıldı.

15 Temmuzda yaşanan anları konu alan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Zaferi fotoğraf sergisi 15 Temmuzların bir daha yaşanmaması için farkındalık oluşturmak amacıyla açıldığını belirten Rektörümüz Durmuş, “Cumhurbaşkanımızın dirayeti, Milletimizin feraseti sayesinde bu hain darbe girişimi engellendi. Rabbim bir daha böylesi zamanlar yaşatmasın, bu olaydan bir ders çıkarmamız lazım. Gençlerimiz özellikle vatan ve milletin faydasına olamayan hiçbir şeyin içinde olmamalı. Özgürce düşünerek vicdanıyla hareket etmeli, aklını kimseye kiraya vermemelidir.” dedi.

Güncel veri bulunamamıştır