Rektörümüz Durmuş, Şırnak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin Açılışına Katıldı

10.04.2019

Rektörümüz Durmuş, Şırnak Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin açılış ve ödül törenine katıldı.

Teknoloji Transfer Ofisi’nin açılışı protokol tarafından yapıldı. Açılışın ardından Teknoloji Transfer Ofisi'nin fiziki mekânı gezildi ve bilgilendirilmeler yapıldı.

Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan açılış konuşmasından sonra  Teknoloji Transfer Ofisi Anonim Şirketi hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.  Sunumlardan sonra Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK),  Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP),  Bakanlık ve Avrupa Birliği Projeleri kategorilerinde proje sahibi akademisyenlere Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’un da katılımı ile ödül belgeleri verildi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.