Rektörümüz Durmuş, Karaman’da Düzenlenen Tematik Üniversite” Toplantısına Katıldı

07.07.2019

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tarafından düzenlenen “Tematik Üniversite” konulu toplantıya katıldı.

Toplantıya ev sahibi KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül,  Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş,  Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve Uluslararası Rumi Medeniyetler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bilal Kuşpınar katıldı.

Karaman Valisi Fahri Meral’e Ziyaret

“Tematik Üniversite” konulu toplantının ardından Rektörümüz Durmuş ve on iki üniversite rektörü, Karaman Valisi Fahri Meral’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Meral ile bir süre sohbet eden rektörler, Karaman’da bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Meral, ziyaretleri dolayısıyla konuklarına teşekkür etti.

Ziyarette Rektörümüz Durmuş, Karaman Valisi Fahri Meral’e Batman Üniversitesi şilti takdim etti.