Rektörlük Kupası Futbol Turnuvası’nda Şampiyon Fen Edebiyat Fakültesi Oldu

29.04.2019

9 takımın yarıştığı Rektörlük Kupası Futbol Turnuvası’nda Fen Edebiyat Fakültesi, Meslek Yüksekokulu'nu final maçında 2-1’lik skorla yenerek şampiyon oldu.

Batman Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen 2018-2019 Öğretim Yılı Birimler Arası Batman Üniversitesi Rektörlük Kupası Futbol (Öğrenci) Turnuvası Finali Fen Edebiyat Fakültesi Futbol Takımı ile Meslek Yüksekoklu arasında oynandı.

Final maçının ardından düzenlenen Kupa Töreni’nde Fen Edebiyat Fakültesi Futbol Takımına Şampiyonluk Kupası’nı Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülriz Kozbe takdim etti.

Heyecanlı ve mücadele içerisinde geçen turnuvada ikincilik kupasını da Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülriz Kozbe Meslek Yüksekoklu Futbol Takımına takdim etti.

Kupa törenine Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Samur, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülriz Kozbe, SKS Daire Başkanı Muzaffer Bimay, Üniversitemiz personeli ve öğrencileri katıldı.