Rektör Demir Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı Ziyaret Etti

26.03.2021

Sivil toplum örgütleriyle yakın ilişkiler kurmayı hedefleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti.

Sivil toplum örgütleriyle yakın ilişkiler kurmayı hedefleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 25 Mart 2021 tarihinde Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı ziyaret etti. Karşılıklı istişarelerin yapıldığı görüşmede insanların adil ve özgür bir şekilde görevlerini yerlerine getirebilmelerine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Batman Üniversitesinin tüm çalışanları ile mutlu bir aile olduğunu anlatan Rektör Demir, üniversitemiz bünyesinde çalışan her personelin ayrı ayrı kıymetli olduğunu söyledi. Batman Üniversitesi personelinin daha iyi şartlarda çalışabilmesi ve aidiyet duygusunun artması için yapılabilecek iş birliklerine hazır olduklarını anlatan Prof. Dr. İdris Demir, günün anısına Ali Yalçın’a hediye takdim etti.

Rektör Demir’in insan odaklı yönetim anlayışının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, temel insan hakları ilkesine dayanan ve insanlık onuruna yakışır bir şekilde çalışanların yanlarında olduğunu belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Yalçın, Rektör Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.