Rektör Demir Mazbatasını YÖK Başkanı Saraç’tan Aldı

17.02.2021

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından üniversitemiz rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. İdris Demir, rektörlük mazbatasını Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’tan aldı.

17 Şubat 2021 tarihinde YÖK Toplantı Salonunda gerçekleşen törende Başkan Saraç, Rektör Demir’e yeni görevinde başarılar diledi.

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kendisine tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için yoğun gayret göstereceğini belirten Rektör Demir; üniversitemiz, ilimiz ve ülkemiz adına faydalı çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Batman Üniversitesine yeni fakülte ve bölümler açılması için girişimlerde bulunduklarına da değinen Rektör Demir, desteklerinden dolayı YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a da teşekkür etti.

Yeni dönemde yeni hedeflerle başarılı projeler gerçekleştireceklerinin altını çizen Prof. Dr. İdris Demir, birlik ve beraberlik içerisinde Batman Üniversitesini bölgesinde adından söz ettiren bir üniversite haline getirmek için durmadan çalışacaklarını kaydetti.

Rektör Demir Mazbatasını YÖK Başkanı Saraç’tan Aldı

Rektör Demir Mazbatasını YÖ...