Öğrenci ve ailelerine güven mektubu

12.09.2020

Batman Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğünce, Batman Üniversitesi ve İl Jandarma Komutanlığı işbirliği ile kaleme alınan mektup, 2020-2021 eğitim öğretim yılında Batman Üniversitesine yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin ailelerine gönderildi.

İki kısımdan oluşan, bir kısmı öğrenciye hitaben bir kısmı da velilere hitaben kaleme alınan mektupta, Batman’ın güvenli, huzurlu, yaşanılabilir bir kent olduğu vurgusu yapıldı.
Emniyet, üniversite ve jandarmanın her anlamda her zaman için öğrencilerin yanında olduğu vurgulana mektupta şu ifadelere yer verildi; “Ülkemizin gerek tarihi gerekse kültürel olarak en güzel kentlerinden olan Batman’da yaşamanın ve akademik kadrosu, eğitim kalitesi, modern kampüs imkanlarıyla ülkemizin en seçkin üniversitelerinden birinde öğrenci olmanın ayrıcalığını en iyi şekilde hissetmenizi, ayrıca üniversite eğitiminiz yanında Batman şehrinin güzelliklerinin de keyfini yaşamanızı dileriz. Seçmiş olduğunuz alanda en kaliteli eğitimi en iyi koşullarda alabilmeniz, üniversite yönetiminin, Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın bütün birimlerinin her zaman yanınızda olacağını belirtmek isteriz. Kapılarımız da telefonlarımızda 24 saat sizlere açık olacaktır. Aileniz ve milletimiz için olduğu kadar bizler için de çok değerli olduğunuzu bilmenizi ister mutlu ve başarılı bir üniversite hayatı geçirmenizi temenni ederiz.”