Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerinden Anlamlı Açık Hava Konseri

09.03.2019

8 Mart Dünya kadınlar günü vesilesiyle Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri tarafından Merkez Kampüste Açık Hava Konseri düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun katılım gösterip gönüllerince eğlendiği Açık Hava Konseri akşam saat 19’dan gece saat 22’ye kadar devam etti.

Açık Hava Konserinde konuşan Rektörümüz Durmuş, “Öncelikle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum. Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerimizi de bu anlamlı etkinlik için kutluyorum, teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerim sizleri çok seviyorum. Üniversitemizin bütün imkanları sizler içindir. Sizler yarınlarımız, bu vatanın geleceğisiniz. Bu sebeple sizden bir şey istiyorum. Çok çalışın, başarılı olun, birbirinizi sevin ve vicdanınızın süzgecinden geçmeyen hiçbir eylemi yapmayın. Sizleri kullanmak isteyenleri aklınızla yenin. Aklınızı kiraya vermeyin.” dedi.

Konsere Batman Üniversitesi öğrencileri, personeli ve davetliler katıldı. Konserde seçkin eserler seslendiren GSF Müzik Bölümü Öğrencileri, öğrenci isteklerini de seslendirerek büyük beğeni topladı.