“Dijital ve Sosyal Medya Pazarlama Yönetimi Atölyesi” Düzenlendi

22.12.2018

Batman Üniversitesi ile Bahçeşehir Üniversitesi’nin işbirliğinde Batman’da düzenlenen ve iki gün sürecek olan “Dijital ve Sosyal Medya Pazarlama Yönetimi Atölyesi” eğitim programı Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’un katılımı ile Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Dijital ve Sosyal Medya Pazarlama Yönetimi Atölyesi”ne Rektörümüz Durmuş’un yanı sıra, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hıfzıllah Özoğul, İş-Kur İl Müdürü Besim Eviz, Bahçeşehir Koleji Temsilcisi Turgut Önal, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş adamları, Üniversitemiz akademisyenleri ve öğrenciler katıldı.

“Dijital ve Sosyal Medya Pazarlama Yönetimi Atölyesi” açılış konuşması yapan Rektörümüz Durmuş, “Globalleşen dünyada tekenoloji sayesinde ticaret sınırlarının kalktığı bir dönemde dijital ve sosyal medya pazarlama yönetimi gibi önemli ve faydalı bir eğitim atöleyesini siz değerli Batman iş dünyasına ve Batmanlılara sunmaktan mutluluk duymaktayım. Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Behçeşehir Üniversitesi’ne, Bahçeşehir Koleji'nin buradaki temsilcisi Turgut beye emeği geçenlere ve özellikle eğitimi veren Dr. Öğr. Üyesi Şafak Şahin’e teşekkür ederim. İnşallah Bahçeşehir Üniversitesi ile yaptığımız bu iş birliği devam edecek.” dedi.

Açılış konuşmasından sonra atölye eğitimine başlayan Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Şafak Şahin, konuşmasında Rektörümüz Durmuş başta olmak üzere programa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Dr. Öğr. Üyesi Şafak Şahin tarafından verilen birinci gün 6 saat süren atölye eğitiminde, “Dijital Pazarlama”, “Sosyal Medya Yönetimi”, “İçerik Yönetimi ve Pazarlama” konularında sunumlarını gerçekleştirerek, katılımcıların sorduğu soruları cevaplandırdı.

Dr. Öğr. Üyesi Şafak Şahin tarafından ikinci gün 6 saat süren atölye eğitiminde ise, “Etkili Video Hazırlama Teknikleri”, “Etkili Fotoğraf ve Görsel Yönetimi”, “Dijital İletişimde Etkili Metin Yazma” konularında sunumlarını gerçekleştirerek, sorulan sorulara cevap verdi.

Eğitimin ardından  düzenlenen sertfika töreninde katılımcılara sertifikaları verildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Toğrul tarafıdan eğitimi veren Dr. Öğr. Üyesi Şafak Şahin'e Batman Üniversitesi Şilti takdim edildi.

Program aile fotoğrafının çeklmesi ile son buldu.