Batman Üniversitesi’nin Sporda Gurur Günü

27.12.2018

Üniversite sporları federasyonu tarafında 10-14 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenen karşılaşmalarda dereceye girerek kupa alan spor takımları için Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’un katılımı ile kupa takdim töreni düzenlendi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 10-14 Aralık 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Futbol 2. Lig C Grubu’nda Lig İkincisi olan Batman Üniversitesi Erkek Futbol Takımı, Ardahan’da düzenlenen Basketbol 2. Lig grup karşılaşmalarında Lig İkincisi olan Batman Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı ve Basketbol 2. Lig grup karşılaşmalarında Lig Üçüncüsü olan Batman Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı aldıkları kupaları Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’a takdim etti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Durmuş, “Spor takımlarımızın başarısından memnuniyet duydum. Sporcularımızı ve hocalarımızı tek tek tebrik ediyorum. Onların başarısı ile gururluyuz. Bütçemizin el verdiği ölçücüde spora yatırımlarımızı yapıyoruz. Gönül isterdi ki sizler için çok daha iyi bir altyapı hazırlayalım ve imkânlar sunalım. Bu konuda çalışmalarımız var. İnşallah onları hayata geçirdiğimizde olimpik düzeyde altyapıya sahip olacağız ve çok daha başarılı sonuçlar alacağız.” dedi.

Kazandıkları kupaları takdim eden sporculara Rektörümüz Durmuş, “Teşekkür Belgesi” ve ay yıldız rozet ile taltif etti.