Batman Üniversitesi’nden Emekli Olan Öğr. Gör. Zorluoğlu’na Veda Yemeği

16.01.2019

Batman Üniversitesi’nden emekli olan Öğretim Görevlisi Burhan Zorluoğlu için Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahattin İşcan tarafından verilen veda yemeği, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’un katılımı ile düzenlendi.

Batman Üniversitesi merkez kampüste düzenlenen veda yemeğine Rektörümüz Durmuş’un yansıra üniversitemiz akademik ve idari personeli ile aileleri katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen veda yemeğinde konuşan Rektörümüz Durmuş, Üniversitemizin gelişmesinde büyük emekleri olan Üniversitemizden emekli olan Burhan Zorluoğlu’na, gecikmeli olarak düzenlenen veda yemeğinde bulunmaktayız. Üniversitemize katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Emeklilik yaşamında kendisine ve ailesine sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Ayrıca programı organize eden Bahattin İşcan’a ve programa iştirak edenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Veda yemeğinde konuşma yapan Öğretim Görevlisi Burhan Zorluoğlu, “Bu etkinlikle pek çok dostla bir araya geldim. Başta Rektörümüz olmak üzere programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ederim.” dedi.

Veda yemeğini düzenleyen Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahattin İşcan,  Burhan Zorluoğlu’nun kendilerinin yetişmesinde büyük katkıları olduğunu ifade ederek, “Kendisine ve ailesine emeklilik yaşamında sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.