Batman Üniversitesi Eğitim Bir-Sen Temsilciliği’nden Rektörümüz Durmuş’a Ziyaret

10.01.2019

Batman Üniversitesi Eğitim Bir-Sen Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Durmuş’u makamında ziyaret etti.

Yakın bir zamanda üniversitemizde yapılan sendika temsilciliği seçimleri sonrasında oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri olarak Rektörümüz Durmuş’u ziyaret ettiklerini ifade eden Eğitim Bir-Sen Üniversite Temsilcisi İsmail Zengin, Rektörümüz ile tanışma imkânı bularak, personellerimizin taleplerini ilettiklerini, misafirperverliklerinden dolayı Rektörümüze teşekkür ettiklerini söyledi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Durmuş, Eğitim Bir-Sen Batman Üniversitesi Temsilciği yönetiminin tarafımıza ilettikleri konuların çözümü için çalışma yapacaklarını belirterek yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.