Bakan Karaismailoğlu Batman’da Temaslarda Bulundu

20.06.2020

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Batman’a geldi.

Tarihi Hasankeyf ilçesinde incelemelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu, Batman valiliğini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Vali Hulusi Şahin, Bakan Karaismailoğlu’na kentteki çaılışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Vali Şahin’nin ardından Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’ta Batı Raman’da bulunan Üniversite yerleşkesinden geçmesi planlanan Batman – Savur Yolu güzergahı ile ilgili Bakan Karaismailoğlu’na bilgi vererek dosya takdim etti.

Daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Karaismailoğlu il protokolü ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.

Batman Diyarbakır yolunda incelemelerde bulunan Karaismailoğlu kentten ayrıldı.

Programlar sırasında Batman Valisi Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ile il protokolü eşlik etti.