Detay

"Başarı Psikolojisi " konulu söyleşiye davetlisiniz

Batman Üniversitesi Söyleşileri kapsamında düzenlenen "Başarı Psikolojisi " konulu söyleşide Rektör Demir’in konuğu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Eğitici Futbol Antrenörü Emre Aydemir olacaktır.

30 Mart 2021 Salı günü saat 14:00'da Twitter, Youtube ve webtv hesaplarımızdan canlı yayınlanacak olan ""Başarı Psikolojisi "  konulu söyleşiye Üniversitemiz öğrencileri, personeli ve tüm halkımız davetlidir.

Rektör Demir’in konuğu olacak olan Emre Aydemir: İlk ve orta öğretimini Türkiye’de, Londra'da liseyi spor bilimi üzerine okuduktan sonra üniversiteyi de Londra'da tamamladı. Londra Metropolitan Üniversitesi’nde hem Futbol Bilimi ve Antrenörlüğü’nden hem de Spor Psikolojisi’nden mezun olmuştur. Aydemir, Leeds Beckett Üniversitesi’nde de yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Uzun süre İngiltere’nin büyük kulüplerinden biri olan Arsenal’de de görev yapan Emre Aydemir, 2011 yılından beri İngiltere Futbol Federasyonu Üyesidir. 2020 yılında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü’nde Antrenör Eğitmeni olarak görevlendirildi. Başta İngiltere, Amerika ve Türkiye olmak üzere dünyanın farklı ülkelerinde futbol bilimi ve psikolojisi üzerine konferanslar vermektedir.

Yer

30 Mart 2021 Salı