Rektör Demir’den Anaokulu Öğrencilerine Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ilimizde gerçekleşen sel felaketinden olumsuz etkilenen yerleşim yerlerinden biri olan Seyitler Mahallesi’ndeki anaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Ziyarette Batman Valisi Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve üniversitemiz akademisyenlerinden Doç. Dr. Yalçın Altunkaynak, Doç. Dr. Şerif Rüzgar ve Dr. Öğretim Üyesi Gül Aydın yer aldı. Üniversitemiz Tekni̇k Bi̇li̇mler Meslek Yüksekokulu, Gi̇yi̇m Teknoloji̇si̇ Programı akademisyen ve öğrencileri tarafından dikilen elbiseler ve alınan hediyeler öğrencilere verildi.

Seyitler Anaokulu’nda tek tek sınıfları gezerek hediyelerini veren Rektör Demir ve Canalp, ziyaretin ardından Batman M Tipi Kapalı İnfaz Kurumu’nda anneleriyle büyüyen anaokulu öğrencilerini de unutmadı. Öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Rektör Demir, “Her çocuk tek, özel ve eşsizdir. Minik kalplere dokunmak bizim için çok değerli. Bölgemizde özel gereksinimleri olan tüm öğrencilerimiz için üniversite olarak elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.