Akademisyen-Öğrenci Buluşmalarında Bu Hafta

Üniversitemiz akademisyenleri tarafından, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları kapsamında 25 Mart- 29 Mart 2024 tarihleri arasında 4 buluşma gerçekleştirildi. Bu kapsamda:

27 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen haftanın ilk buluşmasında Dr. Öğr. Üyesi Gülüçağ Giray TEKİN “Sağlık Önce Ağızda Başlar” konulu sunumuyla Farabi Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

28 Mart 2024 tarihinde “İlham Veren Kadın Girişimciler” konulu sunumuyla Öğr. Gör. Azize ARSLAN ÇINAR, Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu.

28 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen bir diğer buluşmada ise Vakıfbank Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Arş. Gör Emel TEK “Dede Korkut Hikayelerinde Ekleşme Dizininin Karşıtlık Düzeni” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Haftanın son buluşmasında 28 Mart 2024 tarihinde Arş. Gör. Meryem DİLEK “Dijital Benlikler” konulu sunumu ile Vakıfbank Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Akademisyenlerimizin konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla etkinlikler sona erdi.