Vali Deniz ve Belediye Başkan Vekili AKSOY Resim Sergisini Gezdi

20.04.2017

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Haydar BALSEÇEN’nin eserlerinin sergilendiği “Baktıkça Düş, Düşündükçe Gerçek” temalı Resim Sergisi Batman Valisi Ahmet DENİZ, Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY ve Rektör Yardımcısı Gülriz KOZBE’nin katılımıyla gerçekleştirildi.​

Üniversitemiz Batı Raman Kampüsü, Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen resim sergisine katılan Vali DENİZ ve Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY , Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülriz KOZBE, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Selma Köksal ÇEKİÇ, öğretim üyeleri ve idari personel tarafından karşılandı.

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY ile birlikte resim sergisini gezen Vali DENİZ, sergi hakkında Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Haydar BALSEÇEN’den bilgi aldı.