Üniversitemiz Kalite Komisyonu Akademik Personel Çalıştayı Tamamlandı

24.10.2018

Batman Üniversitesi Kalite Komisyonu tarafından organize edilen Batman Üniversitesi Kalite Komisyonu Akademik Personel Çalıştayı tamamlandı.

Toplumun ve ekonominin ihtiyaçlarına duyarlı, tüm paydaşlar ile etkileşim içerisinde olan, ürettiği bilgiyi ürüne, teknolojiye ve hizmete dönüştüren, eğitim-öğretimi, araştırma-geliştirme faaliyetlerini, kurumun yönetim sistemini niteliksel ve niceliksel olarak geliştirmeyi esas almış, etkin, verimli, rekabetçi ve girişimci bir üniversite oluşturmak ve bunun için Kalite Politikası belirlemek amacıyla düzenlenen Akademik Personel Çalıştayı; Eğitim Öğretim, Araştırma Geliştirme, Yönetsel Sistemler ve Toplumsal Katkı konu başlıkları etrafında grup çalışmaları şeklinde düzenlendi.

17-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Üniversitemiz Merkez Kampüs Konferans Salonunda düzenlenen Kalite Komisyonu Akademik Personel Çalıştayı’na öğretim üyeleri ve görevlilerinden oluşan yaklaşık 370 akademik personel katılarak destek sağladı.