Üniversitemiz “İdari Personel Temel PC Eğitimi” Devam Ediyor

08.11.2018

Batman Üniversitesi Kalite Komisyonu tarafından organize edilen, “İdari Personel Temel PC Eğitimi” Merkez Kampüste Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’un katılımı ile düzenlendi.

“İdari Personel Temel PC Eğitimi” açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Durmuş, “bu eğitimi düzenlemekteki amacımız, idari personellerinin kişisel ve mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek, motivasyon ve memnuniyetini artırmaktır. Bu tür eğitimleri hizmet içi eğitim kapsamında yapmaya devam edeceğiz. Personelimizin nitelikli olması üniversitemizde kaliteyi de artıracaktır ve biz Üniversitemizi kaliteli hale getirmekte kararlıyız. Ben personelimin Batman Üniversitesi ile gurur duymasını istiyorum. Çalışmalarımızdaki hedefimiz personelimizin ve Batmanımızın Batman Üniversitesi ile gurur duymasını sağlamaktır. Emin adımlarla bu hedefi gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

5-9 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen “İdari Personel Temel PC Eğitimi”nin 9 Kasım 2018 Cuma gününe kadar devam edeceği belirtildi.