Suffa Kreşi'nin Minik Yürekleri, Batman Üniversitesi’ni Büyüledi

05.06.2018

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Bahçesi’nde iftar programından sonra Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’un katılımı ile düzenlenen Birlik Vakfı Suffa Çocuk Kreşi Yılsonu Gösterisi büyük beğeni topladı.

Etkinliğe Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Birlik Vakfı Batman Temsilcisi Hamdullah Tüzün, Birlik Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Üniversite personeli, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Merkez kampüste Batman Belediyesi ve Kızılay Batman Şubesi işbirliği ile verilen iftar ikramından sonra başlayan etkinlikte, Suffa Kreşi 3-5 yaş öğrencilerinin Kuran-ı Kerim’den okuduğu sureler ile başladı.

Suffa kreşi öğrencileri daha sonra Nebiler Nebisi Peygamberimiz Muhammed Mustafa (sav)’in vasıflarını anlatıp, 'Kırık Bir Aşk Rondu’nu sundu.

Suffa kreşi minikleri daha sonra sunduğu 'Yıldızlar Gösterisi' izleyenlerden büyük alkış alırken, 'Sema Gösterisi' ayakta alkışlandı. Minik talebelerden Süleyman Ata Özaltın’ın kocaman yüreğiyle okuduğu Dursun Ali Erzincan’ın ‘40 Yaşındasın’ şiiri ise dinleyenleri mest etti.

Kapanış konuşması yapan Rektörümz Durmuş, Suffa Kreşi talebelerini ve öğretmenlerini muhteşem bir şekilde sergilenen gösterilerden dolayı tebrik ederek, çocuklara hediyeler verdi.

Rektörümüz Durmuş, “Kendileri minik, ancak yürekleri kocaman iman dolu çocuklar yetiştikçe hiç kimse bizlere boyun eğdiremez ve inşallah gelecek çok daha güzel olacaktır. Bu güzel etkinlik vesilesi ile başta Birlik Vakfı Batman İl Temsilcisi Hamdullah Tüzün beye ve Birlik Vakfı’na çok teşekkür ediyorum.