Rektörümüz, TED Koleji Öğrencilerine “Ülkemizde Enerji Siyaseti ve Alternatifler” Konulu Konferans Verdi

12.04.2017

“Ülkemizde Enerji Siyaseti ve Alternatifler” konulu konferansı vermek üzere Batman TED Koleji Öğrencilerinin davetini geri çevirmeyen Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, TED Koleji Konferans Salonu’nu dolduran öğrencilerle buluştu.

Öğrenci davetlerini çok önemsediğini ifade eden Rektörümüz DURMUŞ, “Bizim geleceğimiz onlar, bu ülkeyi onlar daha ileriye taşıyacak, geleceğin vatanperver bilim adamları onlar olacak, onlarla buluşmaktan büyük keyif alıyorum.” dedi.

Bir saatte fazla süren konferansı ilgiyle takip eden öğrenciler, konferansın son bölümünde akıllarına takılan soruların cevaplarını Rektörümüz DURMUŞ’tan aldı.

Ağır iş yüküne rağmen öğrencilerimizin talebini kırmayan ve bugün öğrencilerimize “Ülkemizde Enerji Siyaseti ve Alternatifler” konulu konferans veren Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’a çok müteşekkir olduklarını ifade eden Batman TED Koleji Müdürü Hasan ERDAL, “Öğrencilerimiz bu konferansla oldukça aydınlandı bilgilendi. Tüm öğrencilerim adına Rektörümüze teşekkür ederim.” dedi.