Rektörümüz, Hacı Nuriye Şimşek Anaokulu Açılış Törenine Katıldı

14.02.2018

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılan Hacı Nuriye Şimşek Anaokulu’nun açılış törenine katıldı.

Türk Kızılay tarafından “81 ile 81 Kızılay Anaokulu” kapsamında ilimizde yapılan “Hacı Nuriye Şimşek Anaokulu Açılış Töreni”ne video konferansla bağlanan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın yanı sıra Valimiz Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Dede, Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, okul bağışçıları Adem Şimşek,  Osman Şimşek,  Hacı Nuriye Şimşek, kamu kurum yöneticileri, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlimiz Gap Mahallesi’nde Hacı Nuriye Şimşek adıyla hizmet verecek anaokulunun açılışı nedeniyle düzenlenen törene, video konferans yoluyla bağlanan Başbakanımız Sayın YILDIRIM, okulun hayırlı olmasını dileyerek, hayırsever Şimşek’e teşekkür etti.

Açılış törenin ardından Valimiz Deniz ve il protokolü ile birlikte Hacı Nuriye ŞİMŞEK Anaokulunu ziyaret eden Rektörümüz DURMUŞ, okulda eğitim öğretim gören öğrencilerle yakından ilgilendi.