Rektörümüz Durmuş, Polislerimizin 10 Nisan Polis Günü’nü Kutladı

09.04.2018

10 Nisan Polis Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş mesajında büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle hizmet eden tüm polislerimizin “Polis Günü”nü kutladı.

Rektörümüz Durmuş yayınladığı kutlama mesajında şunlara yer verdi:

“Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzurun, düzenin ve emniyetin sağlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden fedakârca görev yapan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun yıl dönümünde büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren tüm polislerimizin Polis Günü'nü tebrik ederim.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları vatan yapan tüm şehitlerimizle 15 Temmuzda şehit olan özel harekat polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz.