Rektörümüz Durmuş, Batman’daki İlk İftarını Ailem Dediği Öğrencileriyle Açtı

22.05.2018

Erasmus programı kapsamında Polonya’da çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra Batman’a dönen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman’daki İlk iftarını ailem dediği öğrencileriyle açtı.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs’te Batman Belediyesi’nin katkılarıyla Kızılay Batman Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına Rektörümüz Durmuş’un yansıra Rektör Yardımcısı Gülriz Kozbe, Üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs’te Batman Belediyesi ve Kızılay Batman Şubesi işbirliği ile organize edilen iftar programında konuşan Rektörümüz Durmuş, “Bu Ramazan Batman’daki ilk iftarımı ailemin bir parçası olarak gördüğüm öğrencilerimle açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Göreve başladığım ilk günden itibaren dile getirdiğim gibi, bizim bütün çalışmalarımızın odak noktasında siz kıymetli öğrencilerim yani evlatlarım var. Üniversitemizde okuyan 15 bin öğrencinin hepsi benim evladımdır. Kıymetli öğrenciler sizler bu ülkenin umudusunuz, bu vatan sizlerin omuzları üzerinde muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkacaktır. O nedenle çok çalışmalısınız. Dersliklerde ve okuma salonlarında sizleri çalışırken gördüğümde çok mutlu oluyorum. Evlatlarım okuyor, çalışıyor diye çok seviniyorum. Sizler çalıştıkça, başarılı oldukça bu ülke yükselmeye devam edecektir ve hiçbir güç bizi durduramayacaktır.” dedi.

Ramazan boyunca öğrencilerimizin Merkez Kampüs’te iftarlarını açacağını belirten Rektörümüz Durmuş,  “Bu imkanı oluşturan ve desteklerini hiçbir zaman Üniversitemizden esirgemeyen Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a çok teşekkür ederim. Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ’e de katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederim” dedi.