Rektörümüz DURMUŞ, Erol AKKAPLAN'ın Cenaze Törenine Katıldı

04.08.2017

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Batman İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali AKKAPLAN’ın babası Erol AKKAPLAN'ın İzmir'de düzenlenen cenaze törenine katılan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Batman İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali AKKAPLAN'a taziyelerini sundu.

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Batman İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali AKKAPLAN’ın babası Erol AKKAPLAN'ın İzmir'de düzenlenen cenaze törenine katılan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Batman İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali AKKAPLAN'a taziyelerini sundu.

İzmir Şirinyer Akıncılar Ahmet Camii’nde ikindi namazına müteakip Şirinyer Merkez Kokluca Mezarlığı’na defnedilen Batman İl Emniyet Müdürü AKKAPLAN’ın babası Erol AKKAPLAN’ın cenaze törenine Batman ilimizi temsilen Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Batman Vali Yardımcısı Mekan ÇEVİREN, Batman İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER ve Batman il Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan ASLANLI katıldı.

Cenazede Batman Valiliği’nin Batman Belediye Başkanlığı’nın ve Batman Emniyet Müdürlüğü Personeli’nin ve Batman Polis Özel Harekat Personeli’nin çelenkleri dikkat çekti.