Rektörümüz DURMUŞ, Bölge Üniversiteleri İşbirliği Çalıştayı’na Katıldı

30.11.2017

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ’ın katılımıyla Harran Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "Güneydoğu Anadolu Projesi Tanıtım ve Bölge Üniversiteleri İşbirliği Çalıştayı"na katıldı.

Harran Üniversitesi Rektörlük Toplantı Salonunda GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ) işbirliğiyle düzenlenen "Güneydoğu Anadolu Projesi Tanıtım ve Bölge Üniversiteleri İşbirliği Çalıştayı" düzenlendi.

Çalıştaya Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof.Dr. M.A.Yekta Saraç, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan TAŞALTIN, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin KARAHOCAGİL,  Şanlıurfa Vali Yardımcısı Fatih ÇELİKKAYA ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerinin rektörleri katıldı.