Rektörümüz DURMUŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri Katıldı

27.11.2017

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Batman Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Belediyesi tarafında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklere katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın  DURMUŞ, Batman Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Belediyesi tarafında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklere katıldı.

Valilik bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreniyle başlayan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, İl Kültür Merkezi konferans salonunda devam etti.

Kutlama programına; Vali Ahmet DENİZ,  Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun UÇARCILAR, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Uğur ÖZBEG, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, kamu kurumu yöneticileri, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına Petrol Anadolu Lisesi Öğretmeni Dilara Lale TURANLI’nın konuşmasının ardından,  İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Vali Deniz birer konuşma yaptılar.

Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından konuşan Vali DENİZ, Eğitim, öğrenci ve vatan sevgisi dışında yüreğinde başka bir şey taşımayan başta Şehit Öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın olmak üzere şehit olmuş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

BATMAN VALİLİĞİ TARAFINDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE VERİLEN YEMEKTE ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Batman Valiliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle verilen yemekte öğretmenlerle bir araya geldi.

TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen yemeğe; Vali Deniz, Rektörümüz DURMUŞ, kamu kurum yöneticileri ile çok sayıda öğretmen katıldı.

REKTÖRÜMÜZ DURMUŞ, ŞEHİT ÖĞRETMENİMİZ ŞENAY AYBÜKE YALÇIN’I ANMA KONSERİNE KATILDI

Rektörümüz DURMUŞ, Batman Belediyesi tarafından Kozluk’ta görev yaparken bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Müzik Öğretmenimiz Şenay Aybüke YALÇIN’ın anısına düzenlenen konser etkinliğine katıldı.

Batman Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi konferans salonunda düzenlenen konseri; Vali Ahmet DENİZ, eşi Olcay DENİZ, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa DEDE, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, kamu kurum yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş dinledi.

Şehit öğretmen için arkadaşları tarafından sunulan anma konseri sonrası müzisyenleri tebrik eden Vali Ahmet DENİZ ve Rektörümüz DURMUŞ, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, başarılarının devamını diledi.