Rektör Vekilimiz Kozbe, 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerine Katıldı

31.08.2018

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Gülriz Kozbe, Batman Valiliği tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katıldı.

Valilik,   Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunumuyla başlayan kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Valilik makamında tebrikat törenine geçildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına: Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy,  Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Akın, İdare Mahkemesi Başkan Vekili Alper Aksakal, Vergi Mahkemesi Başkanı Barış Çelik, Batman Üniversitesi Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Gülriz Kozbe,  askeri erkan, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar, gaziler, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

Turgut Özal Bulvarı'nda devam eden kutlama programı, Vali Ahmet Deniz,   Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar ve Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile birlikte tören aracıyla askeri birlikleri ve vatandaşları selamlayarak, bayramlarının kutlamasıyla başladı.

Hava Seyrüsefer Yüzbaşı Çağdaş Kurnaz’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler ve Halk Eğitim Merkezi halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı geçit töreni ile sona erdi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI RESEPSİYONU

TP sosyal tesislerinde düzenlenen resepsiyona katılan davetlileri kapıda tek tek karşılayan Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, davetlilerin bayramlarını kutladı.

Vali Deniz'in şehit yakınları ve gazilerle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı pastasının kesilip davetlilere ikram edilmesinin ardında resepsiyon sona erdi.