REKTÖRÜMÜZ, "ÇANAKKALE SAVAŞLARI VE MİLLİ ORDU" KONFERANSINA KATILDI

20.03.2017

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümünü Kutlama Programı çerçevesinde Fen Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen "Çanakkale Savaşları ve Milli Ordu" Konulu Konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ katıldı.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümünü Kutlama Programı çerçevesinde Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Çanakkale Savaşları ve Milli Ordu" Konulu Konferans, Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tekin İDEM tarafından verildi.

Konferansın sonunda söz alan Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, "Çanakkale Savaşları ve Milli Ordu Konferansını çok güzel bir şekilde sunan ve bize kazandırdığı yeni bilgiler için Yrd. Doç. Dr. Tekin İDEM’e teşekkür ederim” dedi.

Katılımın yoğun olduğu konferansa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gülriz KOZBE ve Prof. Dr. Mustafa Nuri TÜRKMEN, akademisyenler, idari personeller ile öğrenciler katıldı.