Öğrencilerimizden Kızılay ve Belediyeye Teşekkür

30.05.2018

Üniversiteli öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’un girişimleriyle Batman Belediyesi ve Kızılay işbirliği ile Merkez Kampüs’te öğrencilere Ramazan ayı boyunca ikram edilen iftar yemeği için Kızılay ve Batman Belediyesi’ne teşekkür etti.

Rektörümüz Durmuş’un girişimleriyle Merkez Kampüs bahçesinde belediyenin desteği ile verilen iftar yemeğine öğrenciler yoğun ilgi gösterdiği gözlemlenirken, Batman Üniversitesi, öğrencilerden gelen teşekkürleri, Belediye Başkanı Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ’e teşekkür pankartı asarak iletti.

Günde yüzlerce öğrencilerinin Kampüs alanında iftar açtığını belirten Rektörümüz Durmuş, Öğrencilerinin Ramazan ayında ailelerinden uzakta olmaları nedeniyle sıcak yemek bulmakta zorlandıklarını, Batman Belediyesi ve Kızılay sayesinde öğrencilerinin Ramazan ayında sıcak yemekle iftar açabildiklerini, bu sebeple öğrencilerimize bu imkânı oluşturan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a ve Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ’e Üniversitemiz adına teşekkür ettiğini söyledi.