Kızılay ve Batman Üniversitesi’nden Öğrencilerimize Ücretsiz Giyim Mağazası

11.10.2017

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Kızılay’ın büyük katkıları ile bugün Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nde öğrencilerimizin sorgusuz sualsiz ücretsiz giyim eşyası alabileceği Bay ve Bayan Butik Evi’nin açılışını yapıyoruz, hayırlı olsun” dedi.

Batman Üniversitesi ve Kızılay iş birliği ile Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Vadipark Çarşısı’nda öğrencilerin ücretsiz giyim eşyası alabileceği Bay ve Bayan Butik Evi açıldı.

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Vadipark Çarşısı’nda açılan ve öğrencilere ücretsiz giyim eşyası verecek olan Bay ve Bayan Butik Evi’nin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yüksel BİRİNCİ, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin TEZDİĞ, Kızılay Batman Şube Başkanı Ali TEZDİĞ, öğrenciler ve üniversite çalışanları katıldı.

REKTÖRÜMÜZ DURMUŞ: “BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZ KIYMETLİ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN”

“Kızılay’ın büyük katkıları ile bugün Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nde öğrencilerimizin ücretsiz giyim eşyası alabileceği Bay ve Bayan Butik Evi’nin açılışını yapıyoruz” diyen Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, “Sevgili öğrenciler bizim bütün çalışmalarımız sizin içindir.  Bütün öğrencilerimiz sorgusuz, sualsiz bu mağazadan yararlanacak. Ancak ben öğrencilerimize şunu söylüyorum, öncelikle ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimiz alsın. Çünkü bir ayakkabı, bir palto alamayacak durumda olan gururlu öğrencilerimiz var, onlar öncelikli alsın. Öğrencilerimiz kimlik kartlarını gösterip buradan beğendiği ürünleri alıp çıkacak. Kızılay burada çok güzel, hayırlı bir hizmeti öğrencilerimize sunuyor, Kızılay Yönetim Kurulu Üyemiz Sabahattin TEZDİĞ beyden söz aldık, bu mağaza her zaman açık olacak ve giyim eşyası eksildikçe sürekli tamamlanacak. Bu sebeple tüm öğrencilerimiz ve üniversitem adına Kızılay’a teşekkür ediyorum. Allah devletimizden razı olsun, daim olsun. Mağazamız sizlere hayırlı olsun.” dedi.

KIZILAY YÖNETİM KURULU ÜYESİ SABAHATTİN TEZDİĞ: “VATANA VE MİLLETE HAYIRLI BİREYLER OLUN”

Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin TEZDİĞ, Bay ve Bayan Butik Evi’nin kurulmasında büyük katkıları olan ve bizi Batman Üniversitesi öğrencileri ile buluşturan Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’a teşekkür ediyorum. Kızılay olarak daima yardıma muhtaç olanların yanındayız. Kızılay Bay ve Bayan Butik Evi’nde tamamen yeni ürünleri ihtiyaç sahiplerine verilmektedir. Sevgili öğrenciler hep sizler Kızılay’dan bir şey istiyorsunuz şimdi de ben sizden bir şey istiyorum, bir an önce eğitiminizi tamamlayıp, vatana ve millete hayırlı bireyler olun. Bu ülkenin yetişmiş hayırlı evlatlara ihtiyacı var.” dedi.

Konuşmaların ardından Bay ve Bayan Butik Evi’nin açılış kurdelesi Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve beraberindekiler tarafından kesilerek, Bay ve Bayan Butik Evi hizmete alındı.