Eski Kalkınma Bakanımız Sayın YILMAZ, Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

18.06.2017

Çeşitli Ziyaretlerde bulunmak üzere Batman’a gelen Batman Üniversitesi'nin kurulmasında ve gelişmesinde büyük destekleri olan eski Kalkınma Bakanımız ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Cevdet YILMAZ, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’u makamında ziyaret etti.

Çeşitli Ziyaretlerde bulunmak üzere Batman’a gelen eski Kalkınma Bakanımız ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Cevdet YILMAZ, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette üniversitemiz hakkında Rektörümüz DURMUŞ’tan bilgi alan eski Kalkınma Bakanımız Sayın YILMAZ, Rektörümüzle bir süre sohbet etti.

Üniversitemizi ziyareti anısına ve ünivesitemize yaptıkları katkı ve desteklerden dolayı Rektörümüz DURMUŞ tarafından eski Kalkınma Bakanımız Sayın YILMAZ’a plaket takdim edildi.

Eski Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet YILMAZ, Üniversitemiz Şeref Defterini imzaladı ve ardından Üniversitemizden ve Batman’dan ayrılmak üzere havalimanından Rektörümüz DURMUŞ tarafından uğurlandı.