Dört Gözle Beklenen Üniversitemiz Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Yapıldı

04.01.2018

4 yıldır dört gözle Üniversitemiz idari personelleri tarafından beklenen Batman Üniversitesi Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Batı Raman Kampüsü’nde yapıldı.

Dört yıldır dört gözle Üniversitemiz idari personelleri tarafından beklenen Batman Üniversitesi Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Batı Raman Kampüsü’nde yapıldı.

Üniversitemize tahsisli 56 kadro için düzenlenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı’na 133 başvurunun yapıldığı belirtildi.

Üniversite personelinin dört gözle beklediği Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’un öncelikli işler arasında yapılması için verdiği talimatla gerçekleştirildi.

Üniversite personelimize her türlü gelişme ve yükselme imkânını tanımaya çalıştıklarını belirten Rektörümüz DURMUŞ, mevzuatın tanıdığı imkânlar ölçüsünde kısa zamanda sınav açtıklarını ve şeffaf olarak uyguladıklarını, İnşallah 56 personelin bir üst unvana veya mezuniyetine uygun unvana geçeceğini söyledi.

Üniversitemizde tüm personelimizin ve öğrencimizin rahatlığı ve huzuru için çalıştıklarını belirten Rektörümüz DURMUŞ, Batman Üniversitesi personeliyle öğrencisiyle Türkiye’nin en huzurlu üniversitelerinden biri olmaya devam edeceğini açıkladı.