DİKA Genel Sekreteri ALTINDAĞ, Rektör DURMUŞ’u Ziyaret Etti

10.10.2017

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’u makamında ziyaret etti.

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’u  makamında ziyaret etti.

Üniversitede yürütülen çalışmalar hakkında Genel Sekreter ALTINDAĞ’a bilgi veren Rektör DURMUŞ, daha sonra Batman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde hizmet veren, Ebru, Dokuma ve Takı Tasarım Atölyelerini gezdirdi.

Genel Sekreter ALTINDAĞ, atölyelerde yapılan çalışmaları yerinde izledi, öğrenci ve akademisyenlerle sohbet etti. Genel Sekreter ALTINDAĞ, Ebru Atölyesi’nde ebru hakkında Araştırma Görevlisi Behiç KILIÇ’tan bilgi alarak, ebru çalışması yaptı.