Çaçaron Müzik Grubu, Öğrencileri Coşturdu

15.05.2018

Batman Üniversitesi Yıl Sonu etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden oluşan Çaçaron Müzik Grubu, Konferans Salonu’nu dolduran öğrencileri coşturdu.

Grubun Solisti ve Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisi Salih Tadik konserin açılışında yaptığı konuşmada, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’a yılsonu etkinliğinde bize imkan oluşturup, bizleri öğrenci arkadaşlarımızla buluşturmasından dolayı çok teşekkür ettiklerini söyledi.

Öğrencilerin boş koltuk bırakmadığı konserde, öğrenciler gönüllerince eğlenerek salondan ayrıldı.