Batman Üniversitesi Hasankeyf Kampüsü’nde Dersler Başladı

28.09.2017

Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu ile Fen-Edebiyat Fakültesi’nin Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü ile Sanat Tarihi Bölümü’ne ait bazı uygulama derslerinin Hasankeyf Kampüsü’müzde öğrencilere verilmeye başlandığını belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, böylece Hasankeyf Kampüsü’nü öğrencilerle buluşturduklarını söyledi.

İlk etapta uygulama ağırlıklı derslerin Hasankeyf kampüsünde verileceğini belirten Rektörümüz DURMUŞ, Hasankeyf kampüsümüzün imkânlarının gelişmesiyle daha fazla öğrencinin burada hizmet alacağını belirtti.

Hasankeyf Kampüsü’müzde KYK yurdunun yapılaması için Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU’nun talimat verdiğini belirten Rektörümüz DURMUŞ, yurt bitinceye kadar öğrencilerimizi Hasankeyf Kampüsü’müze servisle taşıyarak eğitime devam edeceklerini de sözlerine ekledi.