BATMAN ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRENCİLERİ, HAZIRLADIKLARI OYUNCAKLARI ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE HEDİYE ETTİ

14.03.2017

Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından bir dönem boyunca hazırlamış oldukları oyuncakları, Batman Halide Edip Adıvar Bağımsız Anaokulu'ndaki öğrencilerine hediye etti.

Kozluk MYO Müdür Vekili Doç. Dr. Murat KAYRİ ile birlikte akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı ziyarette Halide Edip Adıvar Anaokulu yöneticileri ve öğretmenleri ziyaretçilerini karşıladı.

Kozluk Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Doç. Dr. KAYRİ, yapmış oldukları sosyal sorumluluk projesiyle amaçlarının kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirterek, "Çocukların eğitim konusundaki duyarlılığını artırmak istiyoruz. Eğitimin önemi konusunda bazı tavsiyelerde bulunuyoruz. Bu ikinci faaliyetimiz, ilk senemizde yani geçen sene Bayraklı İlköğretim ve Anaokulu öğrencilerine ziyarette bulunmuş ve oradaki çocuklara öğrencilerimizin hazırlamış olduğu oyuncakları hediye etmiştik. Bu senede Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencilerine bu hediyelerimizi verdik. Çocukların mutluluğu bizi çok sevindiriyor, bizde mutlu oluyoruz. Öğrecilerimize ve akademisyenlerimize değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.