Adli Erkandan Rektörümüz Durmuş’a İadeyi Ziyaret

05.11.2018

Batman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Adalet Komisyonu Başkanı Utku Özdemir, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aydın Uyan ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ersin Selim Efendigil, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’u makamında iadeyi ziyarette bulundu.

İyi dilek ve temennilerin dile getirildiği ziyarette Rektörümüz Durmuş, Batman Üniversitesi ve yaptıkları çalışmalar hakkında heyetle sohbet etti.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs ve Batı Raman kampüslerini de heyete gezdiren Rektör Durmuş, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek kendilerine teşekkür etti.